BIOGRAFIA

Amy Jade Winehouse va néixer el 14 de setembre de 1983 a Londres va ser una cantant i compositora britànica , de ascendència jueva  destacada per diversos estils de musica incluits el jazz el RyB (rhythm and blues) el soul y ska. Va ser reconeguda per el seu registre vocal que va ser descrit com «acústicament poderós» i capaç d'expressar «profundament les seves emocions». Era una jove rebelt que als 10 anys va entrar en una escolta de tatre de Sylvia Young pero va ser explusada 3 anys per no aplicarse i per fer-se el piercing al nas.


Al poc temps, va començar a presentar-se en petits bars de Londres. Més tard, va formar part d'una petita banda femenina de jazz. En aquells dies, el seu novio el cantant Tyler James, va lliurar una maqueta seva a un productor, i així Amy va començar la seva carrera professional als setze anys.

Als 27 anys Amy Winehouse va morir a causa de les droges, ja que amb el  seu novio Blake Fielder-Civil compartien la adicció, per aixó deien que la va portar per mal camí, se la van trobar a la banyera morta.